Skip to content

Σύντομο Βιογραφικό

Σπύρος Λιάκος

Σεφ, ιδιοκτήτης των εστιατορίων Base Grill και Travolta και συνιδιοκτήτης της Cookoovaya

 

Ο Σπύρος Λιάκος για πολλά χρόνια ασχολήθηκε με αντικείμενο εκτός κουζίνας. Μεταξύ της διοργάνωσης θεατρικών παραστάσεων και συναυλιών σε θέατρο στη Χαλκίδα, ανακάλυψε το χάρισμά του: την ικανότητα να οργανώνει τέλεια μία κουζίνα και να παράγει 5000 πιάτα, κάθε μέρα στην ίδια υψηλή ποιότητα. Η ζωή τον αξίωσε εν τέλει να δουλεύει πάνω σε κάτι που λατρεύει και να πραγματοποιεί και επιχειρηματικά, τη φιλοσοφία του πάνω στην εστίαση: το φαγητό που ετοιμάζεις πρέπει να απευθύνεται σε πολύ κόσμο, όχι σε λίγους. Στο εστιατόριο Cookoovaya δημιουργεί μαζί με τους Περικλή Κοσκινά, Νίκο Καραθάνο, Βαγγέλη Λίακο και Κλεομένη Ζουρνατζή και στα Base Grill και Travolta με τους αδελφούς του Βαγγέλη και Γιάννη εξειδικεύεται σε κρέας και ψάρι αντίστοιχα.

%d bloggers like this: